KONYA / ÇELTİK - Merkez İmam Hatip Ortaokulu

Merkez İmam Hatip Ortaokulu

FATİH MAH. 70600. SK. NO 11 ÇELTİK / KONYA
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak, evrensel ilkeleri gözeten, yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Lgs de fen lisesi sosyal bilimler
İngilizce Arapça
Ulaşım
İlçemize Akşehir,Eskişehir,Emirdağ,Polatlı ve İlimiz Konya istikamitine sabah saatlerinde 6 ile 9 arası minibüsler işlemektedir.Minibüsler gittikleri istikametlerden saat 13:00 ve 15:00 civarı geri dönmektedirler.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İline en uzak İlçe olan 4500 nüfuslu halkı genellikle tarım ile geçinen küçük bir Orta Anadolu İlçe merkezinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKulumuz İl merkezine yaklaşık 200 km uzaklıkta İlimizin en uzak ilçesi Çeltik İlçe merkezinde bulunmaktadır.
Sınavsız okul
Fen lisesi 1 sosyal bilimler 3 proje imam hatip 2